Στη γενική έκκληση που απηύθυνε, τον περασμένο Φεβρουάριο, το Ινστιτούτο Prolepsis ανταποκρίθηκε η Δέλτα, καλύπτοντας την ανάγκη για γάλα και γιαούρτι των 5.386 μαθητών που φοιτούν στα σχολεία του προγράμματος σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής «Διατροφή», το οποίο υλοποιεί το Ινστιτούτο σε ευπαθείς κοινωνικά περιοχές της Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Μακεδονίας και Θράκης.

Επιπλέον, λόγω της προσφοράς της, εξασφαλίστηκε ένα επιπλέον γαλακτοκομικό προϊόν την εβδομάδα για κάθε μαθητή. Έτσι, πλέον θα διανέμονται στα σχολεία 4 συσκευασίες φρέσκου γάλακτος ή γιαουρτιού την εβδομάδα (2 φορές την εβδομάδα φρέσκο γάλα σε συσκευασία 500ml και 2 φορές γιαούρτι 200gr), με αποκλειστική χορηγία από τη Δέλτα.

Το γεύμα που προσφέρει το Ινστιτούτο Prolepsis στα παιδιά περιλαμβάνει επίσης σάντουιτς ή αρτοσκεύασμα ολικής άλεσης και ένα φρέσκο φρούτο. Οι συσκευασίες με το γάλα έφτασαν για πρώτη φορά στα σχολεία στις 30 Μαρτίου. Συνολικά, θα διανεμηθούν 94.788 συσκευασίες φρέσκου γάλακτος και 94.788 συσκευασίες γιαουρτιού.