Παράλληλα, λανσάρει και τους κωδικούς Lactose Free & Protein

Η Δέλτα επαναλανσάρει το Complet και παράλληλα, επεκτείνει τη γκάμα του, λανσάροντας 2 νέα προϊόντα, το Complet Χωρίς Λακτόζη και το Complet Protein με 20G πρωτεΐνης. Το νέο Complet έρχεται σε νέα συσκευασία, με μοντέρνο κύπελλο και εικαστικά, με ανανεωμένο λογότυπο, διατηρώντας τη χαρακτηριστική υφή του και τη γεύση του.

Επιπλέον, το νέο Complet χωρίς λακτόζη συνδυάζει τη γεύση, την υφή και τα θρεπτικά οφέλη του λευκού γιαουρτιού Complet, χωρίς τη λακτόζη. Φτιάχνεται από αγελαδινό γάλα, το οποίο φιλτράρεται για να αφαιρεθεί η λακτόζη. Στη συνέχεια, προστίθεται στο γάλα το ένζυμο της λακτάσης για να διασπάσει την υπόλοιπη λακτόζη σε απλούστερη μορφή, ώστε να απορροφάται εύκολα από το σώμα. Η Δέλτα παρουσιάζει και το νέο Complet Protein, ένα στραγγιστό γιαούρτι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι πλούσιο σε φυσική πρωτεΐνη – με 20G πρωτεΐνης στο κύπελλο – και 0% λιπαρά.