Ο Απόστολος Χουλιάρας αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Μάρκετινγκ Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ, προερχόμενος από την Volkswagen Financial Services όπου διατελούσε Εμπορικός Διευθυντής, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων χρηματοδότησης, ασφάλισης και leasing οχημάτων του Volkswagen Group.

Στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του ο Απόστολος Χουλιάρας θα ηγείται όλων των λειτουργιών marketing Ηλεκτροκίνησης (ΔΕΗ blue) όπως καθορισμό στρατηγικής marketing και go-to-market, ανάπτυξη και εισαγωγή νέων προϊόντων και online υπηρεσιών, pricing, customer experience, brand και digital communication.

H ΔΕΗ blue αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πάροχο υποδομών και υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων σημείων φόρτισης στη χώρα. Ο Απόστολος Χουλιάρας διαθέτει μακρά πορεία σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς.

Πέραν της Volkswagen Financial Services, στο παρελθόν έχει διατελέσει Senior Product Marketing Manager (Retail/Online) στον ΟΠΑΠ, ενώ παλαιότερα κατείχε θέσεις ευθύνης στην Colgate Palmolive.