Η Δάφνη Επικοινωνίες του ομίλου Antenna προχωρά στην έκδοση νέου εβδομαδιαίου τηλεοπτικού περιοδικού ποικίλης ύλης, με τίτλο TV O’ Clock.

To πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει σε όλα τα περίπτερα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στην τιμή του 1 ευρώ. Η θεματολογία του TV O’ Clock καλύπτει όλες τις ανάγκες του τηλεθεατή, καθώς περιέχει εξελίξεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ για όλες τις σειρές, τηλεοπτικά νέα, αποκλειστικές συνεντεύξεις από παρουσιαστές και ηθοποιούς, θεατρική και κινηματογραφική ατζέντα.

Μέσω του νέου αυτού περιοδικού, οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται αναλυτικά για το πρόγραμμα της τηλεόρασης με επιλογές σε σειρές, ταινίες, παιδικά και αθλητικούς αγώνες. Ακόμη, θα έχει ένθετο με συμβουλές υγείας και ομορφιάς, σταυρόλεξα, ταξίδια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια, ενώ ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος κάθε εβδομάδα θα προτείνει συνταγές. Επιπλέον, μέσα από τη στήλη των κοσμικών, οι αναγνώστες του TV O’ Clock θα ενημερώνονται πού πήγαν γνωστά πρόσωπα. Τη Διεύθυνση του περιοδικού αναλαμβάνει η Σοφία Τσίρκα.