Με τα προϊόντα Εν Ελλάδι

Στη συνέντευξη τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Fonderia Napoleonica για την ανακοίνωση της συνεργασίας στα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρουσιάστηκε και η καινοτόμος σειρά προϊόντων Salumi del Frantoio, η οποία στηρίζεται στην πατενταρισμένη συνταγή Εν Ελλάδι.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει ιταλικά προϊόντα σε πιο διατροφικά ισορροπημένη εκδοχή, όπως η Μορταδέλα με 48% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά και 100% γεύση και τα Cotto Rustico (χοιρινό κομμένο σε λεπτές φέτες), Pollo Arrosto (ψητό κοτόπουλο), Tacchino Arrosto (ψητή γαλοπούλα) και λουκάνικα από χοιρινό, κοτόπουλο και γαλόπουλα.

Οι Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Creta Farms, αντίστοιχα, σχολίασαν μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η πρωτοποριακή μέθοδος Εν Ελλαδι, έχει φτάσει πια στα χέρια της Grandi Slumifici Italiani, των μεγαλύτερων παραγωγών αλλαντικών της Ιταλίας και βρίσκει απήχηση στην ‘πατρίδα’ των αλλαντικών».