Εισέρχεται στην αγορά τυριού με το λανσάρισμα της «Εν Ελλάδι Μεσογειακή»

Η νέα κατηγορία τροφίμων στην οποία εισέρχεται η Creta Farms επιλέχθηκε γιατί προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, έχει μέγεθος ισοδύναμο με αυτό της αγοράς των αλλαντικών και σχεδόν καθημερινή συχνότητα κατανάλωσης. Η «Εν Ελλάδι Μεσογειακή» είναι αποτέλεσμα του κοινού εγχειρήματος που ξεκίνησε η Creta Farms με τη ΜΕΒΓΑΛ.

Η «Εν Ελλάδι Μεσογειακή» βασίζεται στην συνταγή «Εν Ελλάδι», όπου το 50% των ζωικών λιπαρών έχει αντικατασταθεί με ελαιόλαδο. Παράγεται με 11% ελαιόλαδο και ελληνικό ημιάπαχο αιγοπρόβειο γάλα, σε αναλογία 90% πρόβειο και 10% γίδινο ακολουθώντας διαδικασία παραγωγής ανάλογη της παραδοσιακής.