Η Cosmote στηρίζει τους συνδρομητές της που έχουν πληγεί από τα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών στις περιοχές των νομών Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λαρίσης, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Εύβοιας και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 15 GB Internet για 15 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές κινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώθηκαν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω SMS. Επιπλέον, η εταιρεία αναστέλλει κάθε διαδικασία για – οριστική ή προσωρινή – φραγή μέχρι τις 8/10/23 για τις συνδέσεις Cosmote σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή, όλος ο μηχανισμός της εταιρείας είναι επί ποδός. Συνεργεία και τεχνικοί του ομίλου ΟΤΕ βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές αποκαθιστώντας, όπου ήταν εφικτό, προβλήματα που δημιούργησαν οι πλημμύρες στο δίκτυο σταθερής και κινητής.

Σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους τοπικούς φορείς επιδιώκεται η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των ζημιών.