Σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete

Τη νέα υπηρεσία Cosmote Fleet Tracker, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των εταιρικών οχημάτων και στόλων, βασισμένη στην τεχνολογία Internet of Things (IoT), φέρνει η Cosmote σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete, που εξειδικεύεται στα connected vehicles.

Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όλων των επαγγελματικών κλάδων, με οχήματα κάθε τύπου και παρέχει προηγμένες δυνατότητες διασύνδεσης σε πραγματικό χρόνο. «Απαντώντας στην ανάγκη των επιχειρήσεων για “έξυπνες” τεχνολογικές λύσεις, που τις βοηθούν να αναπτυχθούν στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, η Cosmote συνεχίζει να εμπλουτίζει τις Internet of Things προτάσεις της.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Fleet Complete, φέρνουμε μία νέα προηγμένη υπηρεσία διαχείρισης εταιρικών οχημάτων, που παρέχει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα για την τοποθεσία, την κατάσταση του στόλου και τις συνήθειες των οδηγών, ενισχύοντας έτσι την αποδοτικότητα», δήλωσε ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Enterprise & Business Marketing ομίλου ΟΤΕ.