Η Cosmote παρουσίασε νωρίτερα σήμερα σε ειδική εκδήλωση τo Cosmote Neo, την πρώτη, όπως επισημαίνει, εξολοκλήρου ψηφιακή κινητή τηλεφωνία. Μέσα από το smartphone αλλά και το αντίστοιχο app, οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν όλες τις συναλλαγές ψηφιακά, από τη σύνδεση μέχρι και τη διακοπή.

Το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται να προσφέρει ευελιξία στους χρήστες, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να αλλάζουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Απευθύνεται στην digital savvy γενιά, κυρίως από την ηλικιακή κατηγορία 25-35 ετών, των οποίων οι ανάγκες δεν καλύπτονται πλέον από τα προγράμματα καρτοκινητής, αλλά παράλληλα δεν επιθυμούν να δεσμευτούν από ένα συμβόλαιο.

Το Cosmote Neo θα είναι διαθέσιμο από σήμερα, 12 Οκτωβρίου, το βράδυ στους χρήστες, ενώ σύντομα θα βρεθεί στον «αέρα» και η σχετική καμπάνια. Το πρώτο TVC παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης. Στο χιουμοριστικό σποτ παρακολουθούμε ένα φίδι να λέει: «Πώς μπορώ να μην είναι κακός; Όταν όλοι γύρω μου έχουν Cosmote Neo». Όπως εξηγεί ο πρωταγωνιστής του σποτ είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσει κανείς, αρκεί να έχει χέρια για να αγγίξει την οθόνη του κινητού του.