Με Μεγάλο Χορηγό την Cosmote πραγματοποιήθηκε το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο διεξήχθη 8-11 Σεπτεμβρίου. Σε 16 ειδικές διαδρομές, που ξεκίνησαν από την πολυαναμενόμενη διαδρομή στο ΟΑΚΑ και συνεχίστηκαν σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, συμμετείχαν 67 πληρώματα τα οποία ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την επόμενη χρονιά. Το φημισμένο «Ράλλυ των Θεών» κάλυψε και φέτος η Cosmote TV, με ρεπορτάζ, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποίησε μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα η ομάδα της M-Sport στην περιοχή του Λουτρακίου, οι τυχεροί του online διαγωνισμού της Cosmote έζησαν την εμπειρία της συνοδήγησης με τον Βρετανό οδηγό Gus Greensmith, στο ολοκαίνουργιο Ford Puma Hybrid Rally1.

«Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Ένας δυναμικός και απαιτητικός αγώνας που μας ενθουσιάζει όλους, αλλά και ένα σημαντικό γεγονός που προβάλλει τη χώρα μας διεθνώς. Είναι χαρά μας που στηρίξαμε για μια ακόμη χρονιά την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση», δήλωσε η Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy ομίλου ΟΤΕ.