Έκτακτη χρηματική επιβράβευση, συνολικού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, παρέχει ο όμιλος ΟΤΕ σε εκείνους τους ανθρώπους του της πρώτης γραμμής που καθημερινά έρχονται σε άμεση επαφή με συνδρομητές Cosmote για να καλύπτουν τις ανάγκες τους όσο διαρκεί η κρίση από τον κορωνοϊό.

Προσφέρει bonus σε τεχνικούς και υπαλλήλους καταστημάτων της.

Έκτακτη χρηματική επιβράβευση, συνολικού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, παρέχει ο όμιλος ΟΤΕ σε εκείνους τους ανθρώπους του της πρώτης γραμμής που καθημερινά έρχονται σε άμεση επαφή με συνδρομητές Cosmote για να καλύπτουν τις ανάγκες τους όσο διαρκεί η κρίση από τον κορωνοϊό. Το Bonus θα δοθεί σε πάνω από 1.800 δικαιούχους και συγκεκριμένα σε τεχνικούς που η δουλειά τους απαιτούσε καθημερινές επισκέψεις σε χώρο πελάτη και στο προσωπικό των καταστημάτων που παραμένουν ανοικτά εν μέσω πανδημίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε: «Επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας που, με την εξαιρετική επαγγελματική τους στάση, απέδειξαν στην πράξη ότι αντιλαμβάνονται τον καθοριστικό ρόλο των τηλεπικοινωνιών στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Τους ανθρώπους, που μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, έβαλαν πάνω απ’ όλα τον πελάτη, και στάθηκαν δίπλα του με αυταπάρνηση για να τον στηρίξουν στη δική του προσωπική μάχη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».