Με την επωνυμία «This Is Living»
Η Corona παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια καμπάνια «This Is Living», υπενθυμίζοντας στους καταναλωτές ότι είναι σημαντικό να αποσυνδέονται από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζουν περισσότερες αυθεντικές στιγμές έξω από το σπίτι παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους.

Η θάλασσα, η άμμος και ο ήλιος πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Corona, η οποία παρουσιάζει διάφορα σημεία του πλανήτη, μέσω εικόνων που αποτυπώνουν την ουσία της φιλοσοφίας This is living. Παράλληλα, παγκόσμιοι θρύλοι του σερφ, οι Αυστραλοί Matt Wilkinson και Julian Wilson και ο Βραζιλιάνος Alejo Muniz γίνονται surf ambassadors και αντιπροσωπεύουν την κοσμοθεωρία της Corona: ελευθερία να ζεις περισσότερες αληθινές στιγμές που μετράνε.

Η Διευθύντρια προϊόντος της Corona στην Ελλάδα, Γεωργία Ασκητοπούλου, δήλωσε: «Η νέα καμπάνια της Corona εξελίσσει το σύμπαν του brand με ένα τρόπο που συνδέεται απόλυτα με τους Έλληνες καταναλωτές και με το πώς μας αρέσει να απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας». Κάθε Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιούνται Sunset Parties από την Corona σε beach bars.