Η μεγαλύτερη διεθνής διαδικτυακή μαγειρική κοινότητα
Οι «Συνταγές της παρέας», από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες μαγειρικής στην Ελλάδα, γίνεται μέλος της διεθνούς πλατφόρμας ανταλλαγής συνταγών, της Cookpad.

H Cookpad δραστηριοποιείται σε 60 χώρες, είναι διαθέσιμη σε 17 γλώσσες και μετράει πάνω από 90 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα, γεγονός που την καθιστά την μεγαλύτερη διαδικτυακή μαγειρική κοινότητα στον κόσμο. Η πλατφόρμα της Cookpad αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο προσθήκης και αναζήτησης συνταγών με βασικό στόχο να αποδείξει ότι η καθημερινή μαγειρική αποτελεί έναν δημιουργικό τρόπο διασκέδασης που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

Οι «Συνταγές της παρέας» ιδρύθηκαν το 2004 και μέσα στα 13 χρόνια λειτουργίας τους κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού συγκεντρώνοντας περισσότερες από 20.000 συνταγές και 150.000 – 300.000 επισκέπτες καθημερινά. O Tomoya Yasuda, Γενικός Διευθυντής της Cookpad International LTD δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τις Συνταγές της Παρέας, την δημιουργό τους Στέλλα Τσάλα και την ομάδα της στην μεγάλη οικογένεια της Cookpad.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το καθημερινό μαγείρεμα μία διασκεδαστική δραστηριότητα και ανυπομονούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο με νέο μας πολύτιμο σύμμαχο την ελληνική μαγειρική κοινότητα με τις δημιουργικές και εμπνευσμένες συνταγές της». Τους επόμενους μήνες οι τεχνικές ομάδες των Συνταγών της παρέας και της Cookpad θα συνεργαστούν ώστε να προσφέρουν στους χρήστες τους μια ενοποιημένη ιστοσελίδα με το όνομα Cookpad.