Η Coffeeway λανσάρει στην ελληνική αγορά μία νέα καινοτομία στον καφέ, αλεσμένους κόκκους καφέ σε ατομικά φακελάκια (coffeebags), που συνδυάζουν άρωμα και γεύση, με ευκολία παρασκευής. Το ατομικό φακελάκι τοποθετείται στο φλιτζάνι, προστίθεται ζεστό νερό και μέσα σε λίγα λεπτά, ο καφές είναι έτοιμος.

Κάθε φακελάκι αντιστοιχεί σε μία μερίδα, με τον καφέ να είναι αεροστεγώς συσκευασμένος ανά μερίδα. Η προϊοντική συλλογή των Coffeeway coffeebags αποτελείται από πέντε συνολικά κωδικούς: Δύο αρωματικούς (Vanilla-Hazelnut και Salted Caramel), δύο κλασικούς (Morning Blend 100% Arabica και τον δυνατό Blend Eleven), καθώς και έναν Decaf Water Processed.

Οι συσκευασίες των νέων κωδικών ακολουθούν την ανανεωμένη εικόνα που πρόσφατα παρουσιάστηκε και κυκλοφορεί με το νέο λογότυπο Coffeeway. Η διανομή των Coffeeway coffeebags έχει ήδη ξεκινήσει σε επιλεγμένα καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων του οργανωμένου λιανεμπορίου. Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στους επόμενους μήνες το προϊόν να είναι διαθέσιμο σε όλη την αγορά.