Στηρίζει τη ΓΓΠΠ και τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας.

H Coffee Island στηρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, αλλά και τους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, υλοποιώντας ένα νέο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας την καταλυτική συμβολή των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η εταιρεία προσφέρει στο προσωπικό της ΓΓΠΠ, όλον τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, καθώς και την πρώτη ύλη προϊόντων και αναλώσιμων υλικών για τη δημιουργία ροφημάτων κατά τη διάρκεια της 24ωρης βάρδιας.

Την ίδια στιγμή, η Coffee Island υποστηρίζει τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας, προσφέροντας τρόφιμα, είδη υγιεινής, αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε 250 οικογένειες που το χρειάζονται. «Ως μια αμιγώς ανθρωποκεντρική εταιρεία, το να συμβάλουμε με τις δικές μας δυνάμεις στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει ο τόπος, είναι μία φυσική εξέλιξη για εμάς», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island.