Η Coffee Island εισέρχεται στον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου, συνάπτοντας συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Η εν λόγω συνεργασία ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου 2021, με την ένταξη κωδικών καφεκοπτείου Coffee Island -στις κατηγορίες καφέ, κάψουλας, espresso, ελληνικού και φίλτρου- στα «ράφια» των υπεραγορών Σκλαβενίτης σε όλη την επικράτεια.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης της Coffee Island για το τρέχον έτος, η οποία περιλαμβάνει τη γεωγραφική ανάπτυξη του δικτύου, μέσω ανοίγματος νέων καταστημάτων και καναλιών, τη διεύρυνση του πελατειακού κοινού και την αύξηση της διείσδυσης και της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων καφεκοπτείου σε νέους καταναλωτές, και την ενίσχυση της θέσης του brand στο οργανωμένο λιανεμπόριο.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Island, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, δήλωσε: «Με την είσοδό της στο οργανωμένο λιανεμπόριο, η Coffee Island ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά, ενώ, παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που επιλέγουν τα super market Σκλαβενίτης, να προμηθεύονται τον αγαπημένο τους καφέ μέσα από ένα ακόμη κανάλι διανομής».