Με ανανεωμένη εμφάνιση και πλουσιότερο περιεχόμενο επαναλανσάρεται το ταξιδιωτικό portal για την Ελλάδα, Greeka.com, το οποίο συμπληρώνει 19 χρόνια παρουσίας με πάνω από 700.000+ επισκέπτες και επαγγελματίες Τουρισμού.

Με σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον, δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλους τους εγχώριους προορισμούς, να κλείσει πακέτα διακοπών και να οργανώσει όλες τις δραστηριότητες που θέλει για διακοπές στην Ελλάδα. Διαθέτει επίσης αυτοματισμούς και νέα εμπορικά εργαλεία με σκοπό να προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για προώθηση όλων των επιχειρήσεων Τουρισμού.

Παράλληλα, λανσάρεται το mobile app «Cool Radar by Greeka», μια διασκεδαστική εφαρμογή αναζήτησης φαγητού και ποτού σε όλη την Ελλάδα, ανάλογα με τις προσωποποιημένες ανάγκες ψυχαγωγίας των ταξιδιωτών. «Η δημιουργία του νέου Greeka.com ήταν μία πρόκληση για εμάς.

Το νέο portal είναι διαρκώς εξελισσόμενο, ενημερώνεται καθημερινά με νέο υλικό και σημαντικές εμπορικές συνεργασίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να αποτελεί ένα αξιόπιστο μέσο για την ανάδειξη της Ελλάδας και του εγχώριου τουριστικού προϊόντος», επισήμανε ο Operations Manager της εταιρείας, Ολιβιέ Μουτόπουλος. Το project ανήκει, υλοποιήθηκε και προωθείται από την Codibee.