Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, για 5η χρονιά, στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καταστήματα Σκλαβενίτης, εξασφαλίζοντας το κόστος γευμάτων 900 παιδιών του οργανισμού.

H Αγγελική Παπαδημητρίου, Customer & Community Partnerships Manager, στην Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: «Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, θέλοντας να ανταποδώσουμε την αξία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η κοινωνία, στηρίζουμε τα παιδιά, αλλά και όλους όσοι μας έχουν ανάγκη. Ως εταιρεία, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα, για μια ακόμη χρονιά, να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που στηρίζει ολιστικά, ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’».

Η συγκεκριμένη ενέργεια προωθεί τις αξίες της που αφορούν την ενθάρρυνση, την αυθεντικότητα, τη θετικότητα και τη συμπερίληψη, καθώς είναι συνδεδεμένη με τη στρατηγική πλατφόρμα του «Coke & Meals», με σκοπό να προσφέρει περισσότερα και καλύτερα γεύματα. Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις 30 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου, στα Καταστήματα Σκλαβενίτης, με επιλεγμένα προϊόντα των brands: Coca-Cola, Schweppes και Costa Coffee.