Φέτος, η Coca-Cola συστήνει τα Coca-Cola Magic Tables και θυμίζει στους καταναλωτές πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουν χρόνο να επικοινωνούν με την οικογένειά τους, τους φίλους και τους αγαπημένους τους.

Με ένα σκηνικό μαγικού τραπεζιού και πολλές εκπλήξεις, η Coca-Cola θα ταξιδέψει στις τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τα Magic Tables. Τον φετινό Μάιο, το μαγικό τραπέζι της Coca-Cola ξεκινάει το ταξίδι του μοιράζοντας δώρα και εκπλήξεις με πρώτο σταθμό την Αθήνα. Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό την Πάτρα.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές να μοιραστούν τη φωτογραφία τους από το Μαγικό της Τραπέζι στα Social Media με το #magictablesGR και να μπουν στην κλήρωση για ένα από τα 100 Real Magic Boxes, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα δείπνο για εκείνον και τους αγαπημένους του με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Παράλληλα, για κάθε φωτογραφία με το #magictablesGR, προσφέρει 10 πλήρη γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δείπνο Αγάπης», με στόχο να ξεπεράσει τα 16.000 γεύματα.