Η Coca-Cola στην Ελλάδα προσφέρει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των κυριακάτικων γευμάτων για τις 220 οικογένειες και τα 390 παιδιά που στηρίζει το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 2 Ιουλίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το φιλανθρωπικό σωματείο έστρωσαν κυριακάτικο τραπέζι στον χώρο του παιδικού σταθμού του σωματείου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, τα 31 παιδιά που φιλοξενεί ο παιδικός σταθμός είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν το ίδιο τραπέζι με τους γονείς τους, εργαζόμενους της Coca-Cola Τρία Έψιλον και μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού.

H Διονυσία Σιμάτου, Portfolio Integration Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που ανοίγουμε την αγκαλιά μας στις οικογένειες που στηρίζει το φιλανθρωπικό σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού”». Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι συνδεδεμένη με την πλατφόρμα «Coke & Meals», η οποία προωθεί τις αξίες που αφορούν την ενθάρρυνση, την αυθεντικότητα, τη θετικότητα και τη συμπερίληψη και θα διαρκέσει από τις 29 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου στα καταστήματα Σκλαβενίτης, με επιλεγμένα προϊόντα Coca-Cola, Fuzetea, Schweppes και Costa Coffee.