Μια παγκόσμια μουσική πλατφόρμα με στόχο να συνδέσει αναδυόμενα ταλέντα από ολόκληρο τον κόσμο αναπτύσσει η Coca-Cola. Το Coke Studio είχε λανσαριστεί στο Πακιστάν το 2008, αλλά πλέον η εταιρεία εξελίσσει το concept διεθνώς.

Στην πρώτη ταινία που θα παρουσιάσει η πλατφόρμα με τίτλο «The Conductor», συνεργάζονται 7 καλλιτέχνες για μια νέα εκδοχή του τραγουδιού των Queen, «A Kind of Magic», συνδέοντας το νέο εγχείρημα με την παγκόσμια brand platform «Real Magic». «Το Coke Studio αποτελεί άμεση προέκταση της φιλοσοφίας της Coca-Cola Real Magic», δήλωσε ο Pratik Thakar, Head of Global Creative Strategy and Content.

«Η πλατφόρμα γεννήθηκε στο Πακιστάν και είχε τεράστια επιτυχία εκεί αλλά και στην Αφρική και τις Φιλιππίνες, φτάνοντας τα 11 εκατ. εγγεγραμμένους στο YouTube. Πιστεύουμε ότι έχει δυνατότητα για εκθετική ανάπτυξη». Ο Joshua Burke, Head Of Global Music And Culture Marketing, προσέθεσε: «Η Coca-Cola είχε πάντα ισχυρούς δεσμούς με τη μουσική, με συνεργασίες με ξεχωριστά, νέα ταλέντα σε διαφορετικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο».

(Πηγή: Marketingweek.com)