Το Youth Empowered, μέσω σεμιναρίων και πλατφόρμας e-learning
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παρουσίασε εχθές σε ειδική εκδήλωση το Youth Empowered, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων 18-30 ετών στην Ελλάδα.

Με βασικό μήνυμα «Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε», το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, παρέχοντάς τους, δωρεάν, δεξιότητες, επαγγελματική καθοδήγηση και δυνατότητες δικτύωσης, μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας e-learning. Με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, το πρόγραμμα στοχεύει να απευθυνθεί σε περίπου 20.000 νέους μέχρι το 2020.

Το πρώτο πενθήμερο σεμινάριο οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, 12 έως 16 Ιουνίου. «Ως εταιρεία, σταθερά εδώ και χρόνια υποστηρίζαμε την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εξέλιξη των νέων. Σήμερα, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, μέσα από μια συμμετοχική προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους νέους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας», δήλωσε κατά την παρουσίαση του προγράμματος, η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Αγγελική Πατρούμπα.