Η Cicero αποτελεί το νέο μέλος στον Τομέα Διαφήμισης της Ένωσης Eταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ). Η Cicero είναι μία 360° service διαφημιστική εταιρεία, με 6 χρόνια πορείας.

Παρέχει υπηρεσίες επιχειρηματικής στρατηγικής, σχεδιασμού ολοκληρωμένων επικοινωνιακών εκστρατειών και υπηρεσίες marketing, ενώ παραμένει αφοσιωμένη «στο να δημιουργεί τη μέγιστη δυνατή προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της».

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Βαγγέλης Τσάρας, General Manager η Σελήνη Ευθυμίου, Chief Creative Director και ιδρυτικό μέλος ο Γιώργος Αδαμαντίδης. Το πελατολόγιο της Cicero περιλαμβάνει επιχειρήσεις, όπως Praktiker, Synka, Surpise Cars, Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης κ.ά.

Ο Θάνος Βλαχόπουλος, Υπεύθυνος Εισδοχής νέων μελών του Τομέα Διαφήμισης, δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους της ΕΔΕΕ θα ήθελα να καλωσορίσω τη Cicero στον Τομέα Διαφήμισης, ιδιαίτερα σε μια εποχή με μεγάλες προκλήσεις για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και τον κλάδο μας. Προσδοκούμε ότι, με την ιδιότητα του μέλους μας, η Cicero θα υποστηρίξει τους στόχους του Τομέα και θα συμβάλει στα δρώμενα του χώρου μας».