Η Choose Strategic Communications Partner δημιούργησε το νέο εταιρικό βίντεο της Ιxion με τίτλο «Αύριο», το οποίο συστήνει την εταιρεία στο ευρύ κοινό και αντλεί έμπνευση από την ελπιδοφόρα αναπτυξιακή πορεία του κλάδου της ενέργειας. Η Ιxion είναι μία νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των ενεργειακών εφαρμογών, εστιάζοντας στις καινοτόμες πρακτικές για την υλοποίηση tailor made λύσεων αλλά και custom υπηρεσιών στον τομέα της ενέργειας.

Με βασικό της πλεονέκτημα το ανθρώπινο δυναμικό της, η Ιxion απαρτίζεται από στελέχη που έχουν διαχειριστεί μεγάλα έργα ΑΠΕ. Η εταιρεία επικεντρώνεται αποκλειστικά στο μέλλον της ενέργειας και αυτός ο τρόπος δράσης αντανακλάται και στη φιλοσοφία πίσω από το motto της «Powering the future».

Η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία στηρίχθηκε η εταιρική ταινία που επιμελήθηκε η ομάδα της Choose, φέρνει στο επίκεντρο τη διαμόρφωση ενός μανιφέστου για το αύριο, όπως αυτό ερμηνεύεται από την Ιxion μέσα από τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και το εταιρικό της DNA.

Με «όχημα» τον οραματικό τόνο και την ανθρωποκεντρική «γλώσσα» του video, με πρωταγωνιστές τα πρόσωπα που στελεχώνουν το δυναμικό της εταιρείας και εστίαση σε ένα χαρτοφυλάκιο έργων «που διαμορφώνουν ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον για όλους», η εν λόγω επικοινωνία παρουσιάζει την εταιρεία στο κοινό σκιαγραφώντας το στίγμα της «που αγκαλιάζει το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα αλλά και τις τεχνολογίες του αύριο».

Βασικός στόχος της εταιρικής ταινίας είναι η γνωστοποίηση και προβολή της φιλοσοφίας, των δυνατοτήτων αλλά και των έργων της εταιρείας.