Η Χήτος ΑΒΕΕ διακρίθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά ως ένα από «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας, στον ομώνυμο θεσμό του ελληνικού επιχειρείν που διοργανώθηκε, στις 14 Δεκεμβρίου, από τη Ναυτεμπορική, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ελληνικών εταιρειών που επέδειξαν επιχειρηματική αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις το 2021.

Ενδεικτικά, το 2021, η Χήτος ΑΒΕΕ πέτυχε υπερκάλυψη των στόχων της και ανάπτυξη της τάξης του 18%. Το brand Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι διατήρησε την ηγετική του θέση στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού με μερίδιο αγοράς 24,5% σε όγκο και αξία (IRI All shops 2021), ενώ χάρη στην αυξανόμενη εξαγωγική της δραστηριότητα, η εταιρεία κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της και στη διεθνή αγορά.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Budgeting της Χήτος ΑΒΕΕ, Γιάννης Γεωργαντζής, δήλωσε: «Η διάκριση που λαμβάνουμε, για 12η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας και αναγνώριση της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις ίδιες αξίες, επενδύοντας στην ποιότητα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη».