Η Chiquita παρουσιάζει τη νέα special έκδοση του μπλε αυτοκόλλητου για όσους ασχολούνται με το fitness. Μετά την επιτυχία της καμπάνιας του 2019, αυτό το καλοκαίρι η Chiquita ετοίμασε 3 νέα fitness challenges, με 12 ολοκαίνουργια αυτοκόλλητα.

Τα τρία challenges αφορούν τρεις διαφορετικές κατηγορίες ασκήσεων – Ζέσταμα, Ασκήσεις για το σπίτι, με μία ολοκληρωμένη σειρά εύκολων ασκήσεων για όσους έχουν συνηθίσει να ασκούνται καθημερινά στο σπίτι, και Μindfulness, με προτάσεις χαλάρωσης για μετά την άσκηση.

Τα challenges θα συνοδεύονται από τρία βίντεο, τα οποία θα εξηγούν κάθε μία από τις διαφορετικές σειρές ασκήσεων. Τα Fitness αυτοκόλλητα θα συνοδεύονται από έξι ειδικές fitness συνταγές, αφιερωμένες στο κάθε challenge. Επίσης, η καμπάνια δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παίξουν το online παιχνίδι «Match It’ challenge» και να κερδίσουν αθλητικά δώρα. Τα fitness αυτοκόλλητα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα στα τέλη Ιουλίου.