Σε συνέχεια πολλών ετών δράσεων υποστήριξης του αθλητισμού, η Chipita παραμένει σταθερός αρωγός του χορηγώντας εμβληματικούς συλλόγους και διεθνείς διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η Chipita και το διεθνές brand 7Days Croissant συνεργάζoνται για τέταρτη συνεχή χρονιά με σημαντικούς οργανισμούς του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το 7Days αποτελεί Premium Partner της Turkish Airlines EuroLeague, θεσμό με παγκόσμια εμβέλεια και στενούς δεσμούς με ελληνικούς συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός. Παράλληλα, η Chipita στηρίζει τη διοργάνωση 7Days EuroCup, στην οποία η εταιρεία είναι Naming Partner, η οποία φιλοξενεί ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η διαχρονική σχέση της Chipita με το εγχώριο μπάσκετ ενισχύεται περισσότερο, καθώς το Molto αποτελεί επίσημο χορηγό ελληνικών συλλόγων της Βasket League όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας Πατρών. «Η περαιτέρω διάδοση των αξιών που αντανακλά ο αθλητισμός αποτελεί βασικό άξονα στη φιλοσοφία της Chipita, με τις ενέργειες της εταιρείας να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.