Η Alessandra Bellini, Chief Customer Officer και Executive Sponsor DE&I της Tesco, αναλαμβάνει τη θέση της νέας Προέδρου του Advertising Association. Η Alessandra Bellini, η οποία αναλαμβάνει σήμερα επισήμως τα καθήκοντά της, διαδέχεται τον Keith Weed, πρώην Marketing Chief της Unilever.

Ο Weed, ο οποίος ολοκλήρωσε την τριετή θητεία του ως επικεφαλής του οργανισμού, είναι επίσης και Non-executive Director στο WPP και στην Sainsbury, καθώς και Πρόεδρος του Royal Horticultural Society. Όσον αφορά στην Bellini, η οποία συνεργάζεται με την Tesco ως Chief Customer Officer από το 2017, εργαζόταν στη Unilever για περισσότερα από 20 χρόνια, υπηρετώντας σε board-level θέσεις στην Ιταλία, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Η νέα Πρόεδρος του Advertising Association θα συνεργάζεται με την Chair Philippa Brown και Chief Executive της PHD, καθώς και τον CEO του οργανισμού Stephen Woodford. «Είμαι ευτυχής που συμμετέχω, ως Πρόεδρος, στο Advertising Association. Σε μια εποχή όπου η αγορά ανακάμπτει μετά την πανδημία και η καταναλωτική συμπεριφορά εξελίσσεται, η υπεύθυνη διαφήμιση δεν ήταν ποτέ άλλοτε πιο σημαντική», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Bellini.

(Πηγή: Campaign)