Η μπίρα Carlsberg γιορτάζει την μακροβιότερη «σχέση» της Premier League, συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια συνεχούς υποστήριξης στη Liverpool FC. Έτσι, για να τιμήσει αυτήν την «επέτειο», η Carlsberg δημιούργησε τις limited edition συσκευασίες, εμπνευσμένες τόσο από τους θρυλικούς παίκτες της ομάδας, όσο και από τα χιλιάδες τραγούδια που έφεραν κοντά όλους τους οπαδούς της Liverpool, σε όλον τον κόσμο.

Οι εμβληματικοί παίκτες Ian Rush, John Barnes, Sami Hyypiä, Robbie Fowler, Jamie Carragher και Luis Garcia, πρωταγωνιστούν στις συλλεκτικές συσκευασίες της επετειακής Carlsberg. H επικεφαλής χορηγιών στον όμιλο Carlsberg, αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα 30 χρόνια ως υποστηρικτές της Liverpool FC.

Αυτή η σχέση είναι βαθιά ριζωμένη σε ένα κοινό σύνολο αξιών και υπερβαίνει κατά πολύ μια απλή χορηγία. Το να μοιράζεσαι ένα ταξίδι για 30 χρόνια, με τα όποια σκαμπανεβάσματά του, είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό!

Οι limited edition συσκευασίες μας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αναγνωρίσουμε αυτό το ταξίδι, δίνοντας κάτι μοναδικό και γεμάτο από τις αναμνήσεις και την ιστορία της LFC, στους θαυμαστές!». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις στην Facebook σελίδα του brand και να διεκδικήσουν τα νέα συλλεκτικά κουτιά.