Η Cardlink αφουγκραζόμενη τη σύγχρονη ανάγκη των επιχειρήσεων για online παρουσία και πωλήσεις, δημιούργησε το Cardlink e-grow, μια self-service πλατφόρμα κατασκευής website και e-shop. Με έτοιμα templates για όλους τους κλάδους, μέσω του Cardlink e-grow κάθε επιχείρηση μπορεί να φτιάξει website και e-shop και να ξεκινήσει online πωλήσεις, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.

Διαθέτοντας έτοιμες διασυνδέσεις με μεγάλα κανάλια πωλήσεων, όπως Best Price, Skroutz, Facebook Marketplace, Instagram και Google, η πλατφόρμα τοποθετείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο για να αυξήσουν οι επιχειρήσεις την πελατειακή τους βάση και να αποκτήσουν απευθείας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Απευθύνεται σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη λιανική, στην εστίαση και στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ειδικά για τον κλάδο του τουρισμού, το Cardlink e-grow έχει αναπτύξει έτοιμα templates για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια και άλλα είδη καταλυμάτων και booking engine για διαχείριση των απευθείας κρατήσεων σε 7 γλώσσες. Η Cardlink, για την τεχνολογική υποστήριξη του Cardlink e-grow, συνεργάζεται με τη Reactive.