Αμερικανική αλυσίδα sports & lifestyle restaurant
Η αμερικάνικη αλυσίδα εστίασης «Buffalo Wings & Rings» εγκαινιάζει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, με κατάστημα στη Νέα Ερυθραία που ανοίγει τέλος Μαΐου.

Πρόκειται για ένα «all-American concept» που δραστηριοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλές χώρες και τοποθετείται ως sports & lifestyle restaurant. Απευθύνεται στους λάτρεις του καλού φαγητού που θέλουν να  συνδυάσουν την έξοδό τους απολαμβάνοντας παράλληλα αγαπημένα αθλητικά γεγονότα. Στο κατάστημα της νέας Ερυθραίας έχουν στηθεί 31 οθόνες led – εκ των οποίων η μία 82 ιντσών – οι οποίες θα προβάλλουν ταυτόχρονα αγώνες από διαφορετικά αθλήματα από όλο τον κόσμο, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το μότο «eat, drink, talk loudly!» υπογράφει το concept, προδιαθέτοντας τους παρευρισκόμενους για μία εμπειρία στην οποία μπορούν να συνδυάσουν λαχταριστό φαγητό, έξοδο με φίλους ή την οικογένεια και ζωντανή προβολή αγώνων. Σήμα κατατεθέν του Buffalo Wings & Rings είναι οι φτερούγες κοτόπουλου, φτιαγμένες με τις κλασσικές αμερικάνικες συνταγές που γεννήθηκαν στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του 60.