Με στόχο να βρίσκεται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων που ορίζουν τη βιομηχανική παραγωγή, το μηνιαίο περιοδικό Plant της Boussias μετονομάζεται σε Manufacturing. Έχοντας καθιερωθεί ως η πλατφόρμα συνάντησης των στελεχών του εν λόγω τομέα για τέσσερεις δεκαετίες, το περιοδικό ανανεώνεται και στρέφει το φακό του στην εποχή του Industry 4.0, εξερευνώντας τα νέα δεδομένα που μετασχηματίζουν τη βιομηχανία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το περιοδικό της βιομηχανικής κοινότητας

Aφιερωμένο στην αποστολή του να καταγράφει, αξιολογεί και επηρεάζει τις εξελίξεις στη βιομηχανία, το Manufacturing αποτελεί βήμα επικοινωνίας τόσο των θεσμικών φορέων όσο και των βιομηχανιών και προμηθευτών. Μέσω πρωτογενών άρθρων και συνεντεύξεων κομβικών προσώπων, αναδεικνύονται και τίθενται επί τάπητος όλα όσα απασχολούν την αγορά.

Θεματολογία βιομηχανικής… αιχμής

Στο περιεχόμενο του περιοδικού ξεχωριστή θέση κατέχουν οι παρουσιάσεις όλων των νέων τεχνολογιών αιχμής για τη βιομηχανία. Το Manufacturing παρουσιάζει τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, που επιχειρούν να αλλάξουν το βιομηχανικό τοπίο. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός,  οι αυτοματισμοί και τα ρομποτικά συστήματα διαμορφώνουν σήμερα το Smart Factory. Το περιοδικό Manufacturing φιλοξενεί τις λύσεις των προμηθευτών, τις εμπειρίες των βιομηχανιών, αλλά και τις απόψεις θεσμικών και ακαδημαϊκών του κλάδου.

Διαβάστε στο τεύχος Μαρτίου

  • Αφιέρωμα: Τα εργοστάσια του μέλλοντος
  • Συνέντευξη: Χρίστος Δήμας, υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
  • Τεχνολογίες αιχμής Industry 4.0 και λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού της βιομηχανίας
  • Οι εξελίξεις στη λιτή παραγωγή
  • Καλές πρακτικές στο Process Safety Management

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ

Η Βοussias είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή και ευρεία αποδοχή. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων σε πλήθος δυναμικών αγορών στηρίζονται στα 20+ πρωτοποριακά περιοδικά και newsletters της Boussias για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται παράλληλα δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και βραβείων. Κάθε χρόνο διοργανώνει περισσότερα από 70 συνέδρια και 40 θεματικά επιχειρηματικά βραβεία. Διαβάστε περισσότερα για το σκοπό της εταιρείας, τους τίτλους που εκδίδει και τα events που διοργανώνει στο www.boussias.com.