Σε ένα απρόσμενο λανσάρισμα προχώρησε η μάρκα μπίρας Coors Light, η οποία, ενόψει των εορτών, παρουσίασε ένα βερνίκι νυχιών που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία. Το μανό μετατρέπεται από γκρι σε γαλάζιο όταν φτάσει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, όπως τα βουνά στα κουτάκια της Coors Light, όταν η μπίρα φτάνει σε αυτό που το brand ορίζει ως ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης.

Η Coors Light ανακοίνωσε θετικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του έτους, κατά το οποίο τα brands της Molson Coors ενίσχυσαν το μερίδιό τους στην premium κατηγορία στις ΗΠΑ. Το λανσάρισμα του Chill Polish αναμένεται να κρατήσει την Coors Light top of mind κατά τη διάρκεια μιας σεζόν που οι πωλήσεις του κλάδου περιορίζονται υπό την πίεση των υπόλοιπων αλκοολούχων ποτών.

Πρόκειται δε για το τελευταίο σε μια σειρά fun προϊόντων που δημιουργεί η εταιρεία, μετά και τη βάση χριστουγεννιάτικου δέντρου που παρουσίασε, η οποία μπορεί να «φιλοξενήσει» ένα μικρό βαρέλι μπίρας και είναι σχεδιασμένη ώστε να φαίνεται ότι η μπίρα πηγάζει από το έλατο.

(Πηγή: Marketingdive)