Η Beverage World για μία ακόμα χρονιά συμμετέχει στη διοργάνωση του Athens Bar Show 2021 και υπόσχεται «έναν γευστικό γύρο σε διάφορα σημεία του πλανήτη», μέσα από τα premium ποτά της.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν «Around the Beverage World». Θα ξεκινήσουν το γευστικό τους ταξίδι από τη Ρωσία με τη super premium βότκα Beluga, θα προχωρήσουν στη Μεσόγειο με το Gin Mare, θα κάνουν μία στάση στην Ιταλία για το aperitivo χωρίς αλκοόλ Crodino, ενώ για τελευταίο ευρωπαϊκό προορισμό, θα βρεθούν στο Λονδίνο με το Broker’s London Dry Gin. Στη συνέχεια θα φθάσουν στην Καραϊβική, με το House of Angostura και το Appleton Estate.

Τελικός προορισμός θα είναι το νησί της Χίου με το Axia, το έξτρα ξηρό απόσταγμα μαστίχας. Προσκεκλημένοι της Beverage World θα είναι ο rum expert Leonardo Pinto και ο Daniyel Jones, Global Brand Ambassador της House of Angostura. Επιπλέον, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, η Beverage World ετοιμάζει πάρτι στο Λοκάλι, με Angostura cocktails του Daniyel Jones και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου με προτάσεις ποτών με το Axia.