Ετήσιος απολογισμός και πλάνα 2019 στο πλαίσιο της κοπής πίτας στη Θεσσαλονίκη
Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία πελατών, φίλων, συνεργατών, ιατρών, αλλά και ανθρώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, η Bergmann Kord Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου.

Η Πρόεδρος του Ομίλου, Bασιλική Κορδερά, έκανε τον απολογισμό του 2018 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις νέες πιστοποιήσεις που απέσπασε η Bergmann Kord, οι οποίες αφορούν στο Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας κατά EN 15224:2016 και ISO 9001:2015 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International. Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Bergmann Kord, το 2019 αποτελεί χρονιά-σταθμό για την εταιρεία δεδομένου ότι συμπληρώνει 40 χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στην Ελλάδα.

Η επέτειος αυτή, μάλιστα, βρίσκει την Bergmann Kord σε μια από τις πλέον αναπτυξιακές περιόδους της λειτουργίας της. «Οι συνεργασίες μας στο εξωτερικό με Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο Ιατρικός Τουρισμός με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας Bergmann Kord, σε αποτελέσματα και προώθηση, αποδίδει σε υψηλό βαθμό. Tέλος, βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, ενώ σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού μας προσεγγίζουν για να συνεργαστούμε λόγω της φήμης και του επαγγελματισμού μας».