Η Bentley Motors διόρισε την Amel Boubaaya, πρώην Head of PR για την περιοχή EMEA της McLaren, ως τη νέα Head of Marketing and Communications για την Ευρώπη. Η Amel Boubaaya, η οποία εργάστηκε στη McLaren για μια δεκαετία, ανέλαβε τα καθήκοντά της την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου, και αντικαθιστά της Caren Jochner, η οποία, τον Απρίλιο, ανέλαβε ως Head of Global Brand Experience της Bentley. Θα αναφέρεται στους Balazs Rooz, Regional Director, Europe, και Wayne Bruce, Director of Comms της Bentley.

Πρόκειται για την επαγγελματική επανένωση των Boubaaya και Bruce, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στη McLaren Automotive, όπου ο τελευταίος υπηρετούσε ως Global Comms Director, πριν ενταχθεί στην ομάδα της Bentley, το 2019. Στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων της, η Boubaaya θα επιβλέπει το marketing και communications για την Bentley στην Ευρώπη, την 3η σε πωλήσεις περιοχή, η οποία συνεισφέρει με 20% στις παγκόσμιες πωλήσεις και εκτείνεται σε 35 χώρες.

«Η Amel φέρει μια βαθιά κατανόηση των communications και των πελατών στον κλάδο του luxury, καθώς και πάθος για το αυτοκίνητο, τα οποία προέκυψαν μετά από χρόνια εμπειρίας και εργασίας σε μια γκάμα αγορών σε όλον τον κόσμο», σημείωσε ο Wayne Bruce.

(Πηγή: Campaign)