Μεταξύ 28-30 Ιουνίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στο Olympias Rooftop Bar την εμπειρία ενός ιταλικού λεμονόκηπου, με το Limonaia Urbana event της Barilla. Η Barilla προχωρά σε μια νέα προσθήκη στη οικογένεια Pesto με τη νέα Pesto Basilico e Limone, με κρεμώδη υφή και μια φρέσκια νότα λεμονιού. Στο πλαίσιο του νέου λανσαρίσματος της Pesto Basilico e Limone, η Barilla πρόκειται να μεταμορφώσει το Olympias Rooftop Bar σε έναν λεμονόκηπο, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα Pesto σε πλήθος συνταγών.

Για την εκδήλωση διατίθενται δύο επιλογές εισιτηρίων. Στην τιμή και των δύο περιλαμβάνεται μια γευσιγνωσία τριών πιάτων με διάφορες επιλογές fingerfood, κυρίως πιάτα ζυμαρικών και γλυκών που έχουν ως πηγή έμπνευσης την Pesto Barilla Basilico e Limone. Την επιμέλεια των πιάτων θα αναλάβει η γαστρονομική ομάδα της Barilla.

Οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν και signature cocktails με ή χωρίς αλκοόλ. Με το εισιτήριο μεγαλύτερης αξίας υπάρχει, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα συμμετοχής σε masterclasses με τον σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, τη Δωροθέα Μερκούρη, και την expert της ιταλικής κουζίνας Μάγκυ Ταμπακάκη. Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν για το έργο του «Μπορούμε»