O chef Keita Yuge, εκπροσωπώντας την Ιαπωνία, απέσπασε τον τίτλο «Master of Pasta 2019» της Barilla, χάρη στην γαστρονομική σπεσιαλιτέ του Penne Gorgonzola Profumo Giapponese.
Ο Yuge προετοίμασε το νικητήριο πιάτο κατά τη διάρκεια της 3ης δοκιμασίας The Gran Finale, διαγωνιζόμενος ανάμεσα σε 13 νέους chefs από όλο τον κόσμο μπροστά σε 250 διεθνείς καλεσμένους. Συνολικά 14 chefs κάτω των 35 ετών, από 14 χώρες, έλαβαν μέρος στον 8ο μαγειρικό διαγωνισμό διεκδικώντας τον τίτλο «Master of Pasta». Για πρώτη φορά από την αρχή της δημιουργίας του, ο μαγειρικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε εκτός της Ιταλίας, στο Παρίσι, ενσαρκώνοντας το φετινό θέμα «The Art of Pasta».
Ο μαγειρικός διαγωνισμός περιλάμβανε συζήτηση γύρω από το φαγητό, την αισθητική και την τέχνη, ένα live show μαγειρικής από τη Γαλλίδα chef Amandine και μία live μουσική ερμηνεία από το Food Ensemble και τον Davide Oldani με τίτλο «The Sound of Pasta». Την ελληνική αποστολή εκπροσώπησε ο Νίκος Μπίλλης, chef του Etrusco στην Κέρκυρα και του Botrini’s στην Αθήνα.