Μετρώντας διακρίσεις, νέες διαδικασίες, σχέσεις και λανσαρίσματα
Η ΑXA γιορτάζει 10 χρόνια πορείας στην Ελλάδα, καθώς δημιουργήθηκε στις 23 Μαρτίου 2007 και έγινε μέλος του παγκόσμιου ομίλου ΑΧΑ.

Μέσα στα δέκα αυτά χρόνια, μεταξύ άλλων, διακρίθηκε ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, εδραίωσε το όνομά της στην Ελλάδα υιοθετώντας καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας, αναθεώρησε σε πολλούς τομείς ριζικά τη λειτουργία της και εισήγαγε νέες μεθόδους οργάνωσης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών, εφάρμοσε πρώτη νέες διαδικασίες όπως το tele-underwriting στην υγεία, εισήγαγε την έννοια της ψηφιακής συνεργασίας με πελάτες και συνεργάτες, ανέπτυξε τις σχέσεις της με όλα τα δίκτυα διανομής επενδύοντας στην εξωστρέφεια, ενίσχυσε την κοινωνία με πολλές δράσεις εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής υποστήριξης.

«Στην ΑΧΑ επιλέγουμε να δουλεύουμε ταπεινά γιατί πιστεύουμε ότι ηχηρή πρέπει να είναι η φωνή των ασφαλισμένων μας. Όσο υπερήφανοι και εάν αισθανόμαστε με τον επαγγελματισμό και την άρτια τεχνογνωσία μας στον τρόπο με τον οποίο στηρίζουμε τον πελάτη μας όταν μας έχει ανάγκη, επιλέγουμε τη δύναμή μας να την θεωρούμε συμβατική μας υποχρέωση», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, Ερρίκος Μοάτσος.