Στο πλαίσιο του στόχου για περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, η Avon υποδέχεται στη διοικητική της ομάδα τη Χριστίνα Αλυσσανδράκη, η οποία αναλαμβάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την οργάνωση του Τμήματος Πωλήσεων, ως επικεφαλής.

Πρόκειται για έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος με διεθνή καριέρα στον χώρο των Πωλήσεων και του Marketing, έχοντας καταλάβει επιτυχώς ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες καλλυντικών, ποτών και παροχής υπηρεσιών. Η ανάληψη των καθηκόντων της έχει άμεση ισχύ. Ξεκίνησε την πορεία της ως Βrand Μanager σε μάρκες καλλυντικών και ποτών, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση Marketing Manager του ομίλου Άμβυξ.

To 2010 ανέλαβε τα ηνία της γαλλικής εταιρείας καλλυντικών Anne Semonin, ως Γενική Διευθύντρια, στα κεντρικά γραφεία της στο Παρίσι. Την τελευταία 5ετία κατείχε τη θέση της International Business Development Director στην ίδια εταιρεία. Διαδέχεται ως Επικεφαλής Πωλήσεων τον Γιώργο Μαντζαβέλα, ενώ θα αναφέρεται στον Σπύρο Τσιλιγιάννη, Γενικό Διευθυντή, και θα αποτελεί μέλος της Διοικητικής Ομάδας της Avon στην Ελλάδα.