Η ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεύθηκε στα Hellenic Responsible Business Awards 2021, αποσπώντας Χρυσή και Xάλκινη διάκριση, καθώς και το βραβείο «CSR Ομάδα της Χρονιάς». Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε με το βραβείο «Ομάδα CSR της Χρονιάς», καθώς η Oμάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ ξεχώρισε για τη θετική διαφορά που κάνει μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων που σχεδιάζει και υλοποιεί.

Παράλληλα, απέσπασε Gold Βραβείο στην κατηγορία «Καμπάνια στα ΜΜΕ / Καμπάνια Δημοσίων Σχέσεων», για την καμπάνια «ΑΒ Βασιλόπουλος. “Φροντίζουμε” με όλη μας την καρδιά», μια στοχευμένη στρατηγική επικοινωνίας μέσα στην πανδημία, με την οποία η εταιρεία μίλησε για εμπιστοσύνη.

Τέλος, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Πρόγραμμα Εθελοντισμού», για τη δράση «10 Χρόνια Εθελοντές ΑΒ: Μαζί κάνουμε τη διαφορά!». Σε μια δύσκολη περίοδο, η ΑΒ προσκάλεσε πελάτες και εργαζόμενους να γεμίσουν ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων» που βρίσκονταν σε κάθε κατάστημα του δικτύου της, πανελλαδικά, και να κάνουν τη διαφορά στις ζωές 61.000 ανθρώπων, μέσα από τη συγκέντρωση 77 τόνων τυποποιημένων τροφίμων.