Καθήκοντα Brand President στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αναλαμβάνει, από τις 20 Αυγούστου 2022, ο Νίκος Λαβίδας. Το νέο στέλεχος έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στον κλάδο των τροφίμων, κατέχοντας θέσεις αυξανόμενης ευθύνης.

Ενδεικτικά, από το 2009 έως το 2010, εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Kraft Foods Hellas, στη συνέχεια, εντάχθηκε στο δυναμικό της αλυσίδας I&Σ Σκλαβενίτης και πιο πρόσφατα, εργάστηκε στην Upfield ως Γενικός Διευθυντής υπεύθυνος για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αλβανίας, καθώς και 10 ακόμη άλλων χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον νέο του ρόλο, ο Νίκος Λαβίδας θα ηγηθεί της ΑΒ Βασιλόπουλος και θα απευθύνεται στον Jesper Lauridsen.

«Η τοποθέτηση του Νίκου Λαβίδα στο τιμόνι της ΑΒ Βασιλόπουλος, διακεκριμένης εταιρείας του ομίλου μας, στον κλάδο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη», σημείωσε ο Wouter Kolk, Διευθύνων Σύμβουλος Ahold Delhaize Ευρώπης & Ινδονησίας. «Ανυπομονώ να ενώσω τις προσπάθειές μου με την ομάδα της ΑΒ σε αυτήν τη συναρπαστική και φιλόδοξη πορεία προς την απρόσκοπτη ανάπτυξή της», δήλωσε ο Ν. Λαβίδας.