Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανανεώνει το πρόγραμμα πιστότητας AB Plus, το οποίο μετρά 25 χρόνια παρουσίας και περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια μέλη σε όλη την Ελλάδα. Η AB Plus αποκτά νέα εμφάνιση, εισχωρεί ολοένα και περισσότερο στην ψηφιακή εποχή και εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και δίνουν επιλογές.

Ενδεικτικά, τα μέλη κερδίζουν πόντους με αγορές στα καταστήματα AB και το AB Eshop και έχουν στη διάθεσή τους κουπόνια, παιχνίδια, συνεργασίες, προσωπικές προσφορές και αποκλειστικές ενέργειες και εκπλήξεις ανάλογα με το AB Plus προφίλ που θα επιλέξουν.

Τα μέλη επιλέγουν πότε και πώς θα εξαργυρώσουν τους πόντους τους, μπορούν να τους μετατρέψουν σε 6ευρες ή και 3ευρες ψηφιακές επιταγές έκπτωσης που προστίθενται στο ψηφιακό πορτοφόλι AB Plus wallet, ή να τους ανταλλάξουν με δωρεάν προϊόντα της επιλογής τους. Μέσα στον online λογαριασμό στο ΑΒ App ή στο ab.gr, οι καταναλωτές διαχειρίζονται τα προνόμιά τους και βλέπουν με μια ματιά τους πόντους και το κέρδος τους.