Ασφαλείς, γρήγορες και εύκολες online και mobile πληρωμές στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Atcom είναι έτσι σε θέση να προσφέρει στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της, δυνατότητα μείωσης των αμοιβών συναλλαγής και αύξησης του conversion rate. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η συνεργασία αυτή συμβάλει επίσης στην περαιτέρω ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο αυξάνεται σημαντικά στην Ελλάδα, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

Τόσο η PayPal όσο και η Atcom επικεντρώνονται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων e-commerce, με στόχο την απλή και εύκολη αγοραστική εμπειρία μέσω mobile συσκευών. Η PayPal, λάνσαρε το φθινόπωρο νέα mobile εφαρμογή για γρήγορες και απλές αγορές μέσω smartphones και tablets. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atcom Κώστας Θεοτοκάς, δήλωσε: «Χάρη σε αυτή τη συμφωνία, πάνω από τετρακόσιες επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Atcom μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια νέα επιλογή πληρωμής –  ασφαλή, γρήγορη και εύκολη – ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική τους δραστηριότητα».

Από πλευράς PayPal, η Ganna Yevtushenko, ανέφερε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας στην Ελλάδα με την ATCOM, το νούμερο ένα Web Agency στην ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι η καινοτομία οδηγεί σε επιτυχία, ειδικά όσον αφορά τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου». Οι ειδικές προσφορές της PayPal για τους συνεργάτες της Atcom θα είναι διαθέσιμες από το τέλος Νοεμβρίου.