Μια διαφορετική προσέγγιση απέναντι στις φωτογραφίες «πριν και μετά» και στο ταξίδι μετασχηματισμού μέσα από την άσκηση υιοθέτησε η Asics, για τη νέα της ευρωπαϊκή καμπάνια. Το brand συνεργάστηκε με τη φιλανθρωπική οργάνωση για την ψυχική υγεία Mind, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), για να αναδείξει τον αντίκτυπο της άθλησης πέρα από τα σωματικά οφέλη.

Με την υπογραφή της Golin, η καμπάνια «Dramatic transformation» έχει ως πρωταγωνιστές τον πρώην παίκτη του Love Island, Dr Alex George, την creator Jada Sezer και την κριτή του Strictly Come Dancing, Motsi Mabuse.

Οι celebrities φωτογραφήθηκαν πριν και μετά από μια προπόνηση 15 λεπτών και οι φωτογραφίες τοποθετήθηκαν δίπλα-δίπλα σε διαφημιστικές πινακίδες, προκειμένου να καταδείξουν ότι μπορεί να μην υπάρχει διαφοροποίηση στο σώμα, αλλά θετικός αντίκτυπος στην ψυχική τους υγεία.

Η καμπάνια θα τρέξει σε Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία και Ολλανδία, με τη Le Pub να χειρίζεται το media planning and buying. Ο Al Wood, Executive Creative Director της Golin, δήλωσε: «Ανεξάρτητα από το σώμα σου, μπορείς να βιώσεις εντυπωσιακό ψυχικό μετασχηματισμό από την άσκηση. Πολύ πιο σημαντικό από το να αποκτήσεις κοιλιακούς».

(Πηγή: Campaign)