Στην ομάδα του eMarket Intelligence BU

Ο Άρης Σταυριανός και η Ιωάννα Μπελτάου εντάσσονται στην ομάδα του eMarket Intelligence BU της Convert Group ως Product Delivery Manager και Business Development Manager, αντίστοιχα.

Ο Άρης Σταυριανός έχει αναλάβει να καθοδηγεί τα projects του eMarket Intelligence BU σε νέες χώρες. Διαθέτει μακρόχρονη προϋπηρεσία στις εταιρείες Upstream και Intrasoft και έχει ασχοληθεί με σημαντικά mobile, e-business και IT projects σε διάφορες χώρες. H Ιωάννα Μπελτάου με τον ρόλο της Business Development Manager, αναλαμβάνει την προώθηση των υπηρεσιών του eMarket Intelligence BU, καθώς και την επέκταση του πελατολογίου στους κλάδους online super market και online φαρμακείου.

Διαθέτει 10ετή πορεία στη The Nielsen Company Hellas ως Senior Client Sales & Service Executive και Business Development. «Ό Άρης και η Ιωάννα είναι δύο δυνατά χαρτιά που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του eMarket Intelligence BU εντός και εκτός συνόρων. Η εμπειρία και γνώση τους μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση για μια επιτυχημένη συνεργασία», δήλωσε η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Head of eMarket Intelligence της Convert GROUP.