Και μια σειρά υπηρεσιών όπως το Apple News+

Μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών παρουσίασε στο πολυαναμενόμενο event στην Καλιφόρνια η Apple, σηματοδοτώντας τη σημαντικότερη κίνηση μετάβασης από την τεχνολογία στα services.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται η πιστωτική κάρτα Apple, η ειδησεογραφική συνδρομητική υπηρεσία Apple News+, μια συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών με τον τίτλο Apple Arcade και ένα νέο Apple TV app. Αναμφίβολα, ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο λανσάρισμα ήταν αυτό του Apple TV+, μιας συνδρομητικής video υπηρεσίας που φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλον δέος για το Netflix και το Amazon Prime.

Ξεκινώντας αυτό το φθινόπωρο, η συνδρομητική υπηρεσία θα περιλαμβάνει πρωτότυπο περιεχόμενο, σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, χάρη σε συμφωνίες με σκηνοθέτες και καλλιτέχνες όπως οι Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston και Reese Witherspoon. «Μας τιμά το γεγονός ότι οι καλύτεροι storytellers του κόσμου, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα, έρχονται στο Apple TV+», σχολίασε ο Eddy Cue, Senior Vice-President οf Internet Software and Services της Apple, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμή αλλά και το πού θα είναι διαθέσιμο το Apple TV+.
(Πηγή: MarketingWeek)