Μετά το Λονδίνο, δραστηριοποιείται πλέον και στο Άμστερνταμ

(Άμστερνταμ)  Πιο συγκεκριμένα, χτες άνοιξε τις πύλες του το γραφείο της Anomaly στο Άμστερνταμ, όπου «κονταροχτυπιούνται» πια κορυφαίες διαφημιστικές εταιρείες, όπως οι Wieden + Kennedy, Sid Lee, Taxi, AKQA,180 και Strawberry Frog. Επικεφαλής του νεοσύστατου γραφείου της Anomaly θα είναι η Ηazelle Klonhammer, η οποία θα ασκεί καθήκοντα Managing Director.

Προέρχεται από τη Wieden+Kennedy, στην οποία παρέμεινε εκεί για 10 χρόνια και συνεργάστηκε με τη Microsoft, τη Nike, τη Heineken, την Electronic Arts, τη Vodafone και άλλους σημαντικούς πελάτες. Αναφερόμενος στον ερχομό της Anomaly στο Άμστερνταμ, ο Card Johnson, Founding Partner και CEO της εταιρείας, δήλωσε:

«Ακούμε το κάλεσμα για αλλαγή, ότι τα συμβατικά μοντέλα δεν έχουν πια εφαρμογή και ότι οι παραδοσιακές λύσεις  αποδεικνύονται όλο και λιγότερο αποτελεσματικές. Το Άμστερνταμ είναι ένας φημισμένος κόμβος δημιουργικότητας, ο οποίος προσελκύει ταλέντα παγκόσμιας κλάσης και θα μας βοηθήσει να συνεργαστούμε με φιλόδοξους πελάτες σε τοπικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη Hazelle κοντά μας και ανυπομονούμε να την ενισχύσουμε με μία εκλεκτή ομάδα ικανών συνεργατών».