Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας και σημαντικών έργων, ολοκληρώνεται η συνεργασία της Αγγελικής Γερογιάννη με τα Club Ηγεσίας CEO Clubs Greece και YDC, καθώς και με τη Sargia Partners, πρότυπη συμβουλευτική εταιρεία σε λύσεις ηγετικού ανασχηματισμού.

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με CEO Clubs Greece και YDC.

Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας και σημαντικών έργων, ολοκληρώνεται η συνεργασία της Αγγελικής Γερογιάννη με τα Club Ηγεσίας CEO Clubs Greece και YDC, καθώς και με τη Sargia Partners, πρότυπη συμβουλευτική εταιρεία σε λύσεις ηγετικού ανασχηματισμού. Στέλεχος με διεθνή εμπειρία στο χώρο του Marketing, η Αγγελική Γερογιάννη είχε αναλάβει το σύνολο της στρατηγικής και υλοποίησης του Marketing και της επικοινωνίας των οργανισμών, ενώ υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας του YDC και ουσιαστικός συντελεστής στην έκδοση του βιβλίου του CEO Clubs Greece «Leading from Ground Zero».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την Γεωργία Καρτσάνη για την εμπιστοσύνη, την εξαιρετική συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή της στην περεταίρω ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα αποτελέσουν οδηγό στα μελλοντικά μου βήματα», δήλωσε η Αγγελική Γερογιάννη, ενώ η Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος των οργανισμών, επισφράγισε την αμοιβαία επωφελή συνεργασία δηλώνοντας: «Πρόκειται για ένα πολύ άξιο επαγγελματικά και ηθικά στέλεχος, με εξαιρετική εμπειρία στο τομέα της και οξύτητα στρατηγική σκέψης. Συνετέλεσε σημαντικά στην επιτυχία των οργανισμών μας με νέες προσεγγίσεις επικοινωνίας και τον εξαιρετικό ζήλο για το έργο της. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα»