Το πατενταρισμένο κοτόπουλο της Αγγελάκης, Ελαιοπουλάκι, διακρίθηκε για άλλη μια φορά με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και δύο χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) στις Βρυξέλλες, ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 προϊόντα από όλον τον κόσμο.

Το Ελαιοπουλάκι είχε διακριθεί με δύο χρυσά αστέρια και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2019. «Το γεγονός ότι η νέα χρονιά ξεκίνησε με μία από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις γεύσης παγκοσμίως για την εμβληματική σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι, μας γεμίζει χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα και στην έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να προσφέρουμε ακόμη πιο νόστιμα και καινοτόμα προϊόντα κοτόπουλου που ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν και για την υψηλή διατροφική τους αξία», δήλωσε ο Θ. Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ.